THAI YIM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1854 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Yim. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 21:49 Heerlijk eten
23 feb 2024 om 11:42 Snel bezorgd en heerlijk als altijd. Helaas was het eten dit keer wel al wat afgekoeld.
18 feb 2024 om 17:48 De soep was zo dat je er van naar de toilet moest
15 feb 2024 om 21:29 echt geweldige Pad Thai. Heerlijk!
11 feb 2024 om 19:13 Perfect
6 feb 2024 om 7:47 Optijd en lekker en warm!
5 feb 2024 om 21:39 Smaakte super, bezorging conform afspraak! Aanrader hoor.
1 feb 2024 om 21:20 Erg lekker
28 jan 2024 om 20:13 Zeer slecht. Bezorging 45 min later dan werd aangegeven. Eenmaal ontvangen: koud, niet te eten. Magnetron dan maar. Soep met garnalen. 2 stuks maar. Partner met dezelfde soep, 4 stuks. Gebeld en niet eens excuus. Geef je ook nog fooi. Dit nooit meer.
26 jan 2024 om 20:25 Waterige te zoete gerechten.De beoordelingen van thuisbezorgd worden afgekocht denk ik want voor de hoeveelheid sterren en €85 mag je wel wat meer kwaliteit verwachten denk ik.Sate wel lekker loempia’s goed gevuld ? Met noedeltjes zeker
26 jan 2024 om 7:35 Er zaten 3 garnalen in het gerecht. De sauzen waren te zoet. De wachttijd was erg veel langer dan beloofd.
22 jan 2024 om 6:35 Heerlijk en snel