THAI YIM

THAI YIM Beleef de Thaise glimlach !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1597 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Yim. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 18:30 Bezorgtijd meer dan dubbel wat aangegeven was. Eten (nasi en brede mi) in bakken samengeprakt tot een zetmeelklont. Weinig groentes. Smaak ok, maar niet super.
23 jun 2022 om 21:54 Goed bezorgd. Eten was lekker pittig zoals verzocht. Vegatarisch kaprao niet kunnen eten, veels te veel vis olie of zo. Weg gegooid. Garnaal gerecht wel lekker. Een bak rijst ontbrak.
23 jun 2022 om 21:35 Eten had warmer kunnen zijn maar was heerlijk
23 jun 2022 om 20:59 Uitstekend eten ga zeker weer bestellen
22 jun 2022 om 20:22 Top
20 jun 2022 om 23:15 Goed en snel bezorgd
16 jun 2022 om 20:42 Heerlijk eten, redelijk op tijd bezorgd en nog goed warm!!
11 jun 2022 om 11:22 Joepie, de vorige keer hadden we wellicht een beetje pech maar nu smaakte alles weer als vanouds. Alleen was 'mild' wel iets heter uitgevallen :-) Maar dat was geen probleem. Heerlijk gegeten. BEzorging zoals altijd keurig netjes, vrolijke meid!
6 jun 2022 om 23:51 Wij bestellen altijd heel graag hier. Het eten is altijd erg lekker, alleen vandaag kregen we een verkeerde maaltijd en die vind ik lekker. Alleen had ik gehoopt op die verrukkelijke maaltijd, dus was het toch een tegenvallertje.
6 jun 2022 om 19:32 Helemaal top! Wij kijken al uit naar onze volgende bestelling!
26 mei 2022 om 21:53 Uur te laat gekozen bij gerecht was zonder overleg vervangen
23 mei 2022 om 22:35 Heerlijk !!